top of page

STRAFRECHT

In het strafrecht staan Stelvio advocaten u bij vanaf het eerste verhoor tot en met de zitting (eventueel gevolgd door hoger beroep).

 

Het gaat daarbij onder meer om diefstal en heling, oplichting, verduistering, mishandeling, zedendelicten, drugsdelicten (o.a. hennep), overtredingen van ver­keerswetgeving (o.a. terugvorderen rijbewijs), gewelds- en levensdelicten, economisch strafrecht (fraude en witteboordencriminaliteit) en militair strafrecht.

 

De beste verdediging in een strafzaak begint zo vroeg mogelijk! Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter de kans is op een optimaal resultaat. Zodra u bent aangehouden, een dagvaarding hebt ontvangen of een uitnodiging hebt ontvangen om als verdachte/getuige te worden gehoord, is het van groot belang dat u onmiddellijk contact met ons opneemt. Wij geven u naast juridisch advies, praktische tips en uitleg over de procedures.

 

Ook als u gedetineerd bent en het idee hebt dat uw huidige advocaat niet ‘het onderste uit de kan haalt’ kunt u – of uw familie – geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken.

 

Daarnaast voeren wij procedures om schadevergoeding te verkrijgen na onterechte voorlopige hechtenis en om in beslag genomen zaken terug te krijgen.

bottom of page