top of page
mr. P.M. Gunning
advocatenkantoor arnhem advocatenkantoor arnhem arbeidsrecht advocatenkantoor arnhem strafrecht advocatenkantoor arnhem erfrecht advocatenkantoor arnhem echtscheiding advocatenkantoor arnhem scheiding advocatenkantoor arnhem familierecht advocatenkantoor arnhem algemene voorwaarden advocatenkantoor arnhem faillissement advocatenkantoor arnhem incasso advocatenkantoor arnhem wsnp advocatenkantoor arnhem ontslag   advocaat arnhem advocaat arnhem arbeidsrecht advocaat arnhem strafrecht advocaat arnhem erfrecht advocaat arnhem echtscheiding advocaat arnhem scheiding advocaat arnhem familierecht advocaat arnhem algemene voorwaarden advocaat arnhem faillissement advocaat arnhem incasso advocaat arnhem wsnp advocaat arnhem ontslag   evenals   advocatenkantoor didam advocatenkantoor didam arbeidsrecht advocatenkantoor didam strafrecht advocatenkantoor didam erfrecht advocatenkantoor didam echtscheiding advocatenkantoor didam scheiding advocatenkantoor didam familierecht advocatenkantoor didam

Piet Gunning (1952) heeft een indrukwekkende carrière van 43 jaar achter de rug als advocaat, curator en mediator. Hij heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij destijds werd opgeleid tot - zoals dat toen werd gepropageerd - een zelfstandige, kritische en creatieve jurist. Naast zijn studie heeft Piet veel tijd en energie gestoken in de hockeysport, waarin hij zelfs internationaal succes heeft behaald.

 

Met een brede opleiding als civiel advocaat heeft Piet zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder letselschade, intellectueel eigendomsrecht en mededingingsrecht. Zijn expertise ligt echter voornamelijk in het bijstaan van bedrijven in moeilijkheden. Als curator in ruim 200 faillissementen, benoemd door de Rechtbank Gelderland, heeft hij een schat aan ervaring opgebouwd. Geen enkel faillissement is hetzelfde en Piet heeft bewezen in staat te zijn om de unieke dynamiek en uitdagingen van elk geval aan te pakken.

 

Momenteel zet Piet zijn ervaring in als functionaris bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof in Amsterdam. Hij staat op de shortlist voor het uitvoeren van onderzoek naar het beleid en de gang van zaken binnen ondernemingen en kan indien nodig als tijdelijk bestuurder of beheerder van aandelen een waardevolle bijdrage leveren aan het vinden van oplossingen. Zijn achtergrond als mediator komt hierbij goed van pas.

 

Sinds 1 januari 2024 is Piet geen advocaat meer; hij blijft wel als adviseur verbonden aan Stelvio advocaten | mediators. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise is hij vastbesloten nieuwe uitdagingen aan te gaan en waardevolle oplossingen te bieden aan zijn cliënten.

bottom of page